СВАТБЕНА
И ПАРТИ АГЕНЦИЯ

За нас

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ

Млади, изобретателни и дисциплинирани, ние от Плам студио сме обединени от общата цел да превръщаме всяко събитие в прецизно организирано изкуство. Предлагаме пълен спектър и решения за организиране и декориране на всякакви тържества- рождени дни, юбилеи, сватби, фирмени партита и други. Гарантираме, че Вашето събитие ще се превърне в красив спомен, разчупващ оковите на сивото ежедневие!

КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Искрено вярваме, че всяка обратна връзка е процес на изграждането на взаимно доверие, както и основен инструмент, подпомагащ професионалното израстване. Безкрайно благодарни сме на нашите клиенти за техните положителни отзиви, които ни помагат да бъдем още по-мотивирани в работата си и да се усъвършенстваме с всеки изминал ден.

НАШИЯТ ЕКИП

Екипът ни е от изтъкани професионалисти с креативно мислене и душа на поети. Хора, които умеят да разчупват оковите на сивото ежедневие и да ни пренасят на места, открояващи се с блясък и запомнящи се елементи. Всеки един от нас е обучен да бъде професионалист на най-високо ниво. Разбира се, това не е единственото, което успява да ни превърне в едни от лидерите на пазара.

Ние чувстваме вас като свои приятели, каним ви в нашия свят, опознаваме вашите мечти – това ни позволява да реализираме всеки един проект, без значение от неговата сложност. Ние сме това, което сме, благодарение на вас!

Организатор на събития

Пламена

Графичен дизайнер

Десислава

Декоратор на събития

Теодора

Декоратор на събития

Станимира

Декоратор на събития

Йована

Декоратор на събития

Екатерина

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Позволете на нас да направим планирането, дизайна и изпълнението на събитието, докато вие се наслаждавате на празника!