Цвят на 2018- Ултравиолетово

-

Блог

-

Plamena Boeva

Цвят на 2018- Ултравиолетово

сватба в ултравиолетово

Докато през 2017 година предпочитаният цвят за сватби беше зеленият, то тази година не можем да успорим предимството на Ултравиолетовия цвят. Така че очаквайте да видите изобилие от лилави цветни аранжировки, както и лилави шаферски рокли, покани и декори за маса. Лилавите нюанси се съчетават идеално със златния цвят, като ги прави перфектни партньори в декорирането.


Професионалистите определят ултравиолетовото като кралски нюанс на виолетовото. Той е и по-студен като нюанс, тъй като съдържа и син цвят в себе си, който обаче изключително лесно и приятно се съчетава,както споменахме вече и с други цветове. Сигурна съм, че много двойки, които вече са сключили брак, са използвали точно ултравиолетовото като основен цвят за сватбената си украса, без да подозират, че са изпреварили времето.

Също така,лилавият цвят се асоциира с магия, творчество, лукс, щастие и чувствителност. В този цвят се открива голяма доза  пищност, което го прави подчертано елегантен и приятен цвят. Наситен е с изключително голям и силен заряд и затова трябва да се внимава и да не се прекалява с него.

Тук сме представили  някои идеи, които  бъдещите младоженци могат да използват за тяхната сватба в ултравиолетово, изцяло съобразени с тенденциите през 2018- а.

Със сигурност Цветът на 2018- а година – ултравиолетово няма да допадне на всеки. Ако все пак решите да последвате тенденциите, се надявам в тази статия да сте открили полезни идеи

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво с ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event  мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.