Сватбени тенденции 2020

-

Блог

-

Plamena Boeva

Сватбени тенденции 2020

В настоящата статия ще Ви запознаем с част от сватбените тенденции за 2020 година. Надяваме се да сме полезни, а ако имате въпроси винаги можете да се свържете с Плам студио.

Сватба на открито

Започваме с избора на локация за провеждане на сватбеното тържество. Все повече младоженци предпочитат да сключат брак през летния сезон, което предразполага за празненство на открито. Може да се използват всякакъв тип паркове, градини, поляни и др. Празненство под звездното небе, обсипано с много светлини.


Цвят на 2020

Що се отнася до цветовата палитра за 2020, пастелните нюанси печелят. Особено нюансът, определен като „нео мента“. Както в модния свят, този цвят се използва широко и в сватбения сектор. Това е много светъл нюанс на зелено с малък връх на светло синьо, който създава свеж и искрящ ефект, подходящ особено за пролетни и летни сватби.Минималистичен стил

Минималистичният стил със сигурност е една от тенденциите за 2020 година. При декорациите, това означава, че с малко предмети, хармонично подредени, калибриращи светлини, цветове, пространства и разстояния, може да се постигне прекрасен резултат. Стъклото е главният герой в избора на материали. Централните части по масите са разработени във височина; тъканите, които ще се използват са гладки, бели и естествени като лен или памук, взаимосвързани със салфетки или памучни нюанси от екрю или пастелни тонове.


Цитросови плодове

Все повече младоженци започват да избират комбинация от цветя и плодове за украсата на сватбеното си тържество. Ще ви зарадваме като ви съобщим, че тази година изключително актуални са лимоните в цветните аранжировки. Свежи, придаващи много идентичност и различност, те могат да са вашия акцент в цялостната украса.Еко покана

Класическите и традиционните сватбени покани дават път на артистичните и оригиналните. Сред най-интересните предложения със сигурност са калиграфските, ръчно изработени върху дървени повърхности. Красиви и различни, несъмнено перфектен начин да поканите вашите гости на този важен за вас ден. Друг вариант за еко покана е да използвате така наречената екологична хартия. Винаги можете да вкарате и малко от актуалния за 2020 година цвят мента и ще се получи прекрасна комбинация!

Геометрични форми

Предложенията за 2020 г. в допълнение към изисканата „гола“ торта, включват геометрични фигури или живописни декорации, наподобяващи на „удари с четка“. Трябва да има абсолютно личен, уникален мотив във всяка торта, който да отразява вкусовете на двойката, да остави любовта им да блести и да остави незаличим спомен в съзнанието на гостите. Това е началното правило: следвайте инстинктите си, а за всичко останало се доверете на Плам студио!

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.