Сватбена украса с цветя: Висящи цветни инсталации

-

Блог

-

Plamena Boeva

Сватбена украса с цветя: Висящи цветни инсталации

Висящите цветни инсталации започнаха да се появяват в някои от най-стилните сватби на 2017 година, но през 2018 година тази тенденция ще бъде още по – широко разпространена от флористите. Окачените цветя или зеленини над масите създават голяма динамика в пространството, играят с височини и гледни точки. Дават допълнително пространство, което позволява използването на големи свещи и обемна посуда на масите.

сватбена цветна исталация

Ако харесвате сватбена украса с цветя и искате да изпъкнете, тази невероятна идея за инсталация на тавана, покрита с цветя, наистина ще впечатли гостите ви. Изгледът отдолу, гледащ право към море от цветя и листа, ще бъде спиращo дъха изживяване (а също и с пленяващ мирис!). Това също би било красива идея като фон на церемония.
За всичко от фона на церемонията до фокусната точка, висяща над приемните ви маси, избрахме някои от любимите ни флорални произведения. Някои от тях със сигурност ще ви вдъхновят да поръчате висяща флорална инсталация за вашия собствен голям  сватбен ден.

сватбена цветна исталация
Креативните цветари могат експертно да изработват колоритни творения с хладни акценти, като например геометрични рамки и стъклени терариуми за вашата сватба.

сватбена цветна исталация
Когато цветната иснталация се съсредоточава върху сватбената ви маса, тя може да действа като рамка, като привлича вниманието на госта към двойката. Когато са поставени прекъснато над масите, висящите функции работят съвместно с масата, за да създадат красива симетрия, като впръскват допълнителен „блясък“ от цветя и листа за резултат, който е  сякаш изваден от приказка.

Ако имате желание да добавите известен блясък на вашата сватба, тогава нека вашият дизайнер на цветя знае. Колкото по-рано го обсъдите с тях, толкова по-рано те могат да започнат да създават уникално оформления, което да есъобразено с вашият бюджет.

сватбена цветна исталация

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво с ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event  мениджъри и флористи!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!


Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.