Как да организираш незабравимо парти за рожден ден

-

Блог

-

Plamena Boeva

Как да организираш незабравимо парти за рожден ден

Планирането на парти за рожден ден може да се окаже стресиращо. В епицентъра на приготовленията заляга стремежът всички гости да се забавляват, а партито да надмине очакванията дори на самия рожденик.

Днес ще споделим с вас няколко безценни съвета, благодарение на които с малко усилия може да създадете един незабравим празник, без значение дали го планирате за вас самите или близък човек.

Топ съвети за незабравимо парти за рожден ден:

1. Направете списък с всички гости;

Това е първата и най-важна стъпка, с която да стартирате с приготовленията за предстоящия празник. От вас зависи колко гости ще поканите. Може да се придържате към разпращане на покани до най-близките или пък да известите всички приятели и познати.

2. Изберете място;

Не оставяйте това на финала. Мястото е от решаваща роля за протичането на самото празненство. След като вече сте поканили гостите, то нужно е да съобразите мястото с броя на поканените. Така елиминирате опасността от липса на пространство.

Неписано правило е рождените дни да се провеждат в увеселителните центрове, детски музеи и всякакви други места, изцяло съобразени с желанията на малчуганите.

3. Изберете тема на партито;

Когато говорим за рожден ден, то темата на партито е от ключово значение. Съобразете я с техен любим герой или друг интерес. Винаги се допитвайте до децата, понякога успяват да ни изненадат в последния момент, споделяйки актуалните си желания.

4. Фиксирайте час;

Изборът на време, в което ще се проведе партито, е пряко обвързано със самото настроение. Съобразете се с режима на детето, в случай че празнувате детски рожден ден. Така ще избегнете нежелани настроения и липса на радостни емоции.

По-големите деца предпочитат следобедните часове, докато при по-малките е препоръчително да избягвате онези часове, предназначени за сън.

5. Изпратете поканите предварително;

Да, поканите са фундамент. Освен това спестяват време, защото в деня на партито не се налага да отговаряте на десетки обаждания, свързани с локация и час. Може да изберете електронен вариант – също толкова ефектни са, колкото и хартиените.

6. Подгответе достатъчно занимания;

Детските рождени дни обикновено са обвързани с намесата на аниматори. Именно те успяват да предложат онзи арсенал от игри, любими на малките момченца и момиченца. Изберете един или двама аниматори, които ще се грижат настроението да е на макс.

7. Украса;

Какъв празник би било, ако липсва украса?! Няма значение дали празнувате вашия рожден ден или този на детето ви, то украсата винаги ще допринесе за още повече празничност и добро настроение.

В този случай е желателно да се свържете с професионалисти, които са в готовност да сбъднат желанията ви.

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.

Вашият коментар