Защо да украсим партито за рождения ден на детето си?

-

Блог

-

Plamena Boeva

Защо да украсим партито за рождения ден на детето си?

И ето, че приближава Денят – денят, в който Вашето съкровище, Вашето слънчице пораства с още една година! Сигурни сме, че дните в подготовката на празника на Вашето дете са изпълнени с почти толкова трепет и вълнение, както и самият Ден.

А Вие подготвихте ли вече своя “CHECK – LIST” за партито на малките герои?!?

Несъмнено много от вас си задават въпросите „ЗАЩО?“ и „ДАЛИ?“ да поръчам изработката на тематична украса за рождения ден на детето си! Ние, от ПЛАМ СТУДИО, ще се опитаме да Ви помогнем да прецените ЗАЩО и ДАЛИ наистина си заслужава да направите тази „инвестиция“.

На първо място, безспорно децата се впечатляват и вълнуват много от своя рожден ден. А какво по-хубаво от това, да присъстват любимите му цветове, анимационни герои или спортове. Красивата украса допринася за прекрасното настроение както на рожденика/ рожденичката, така и на останалите гости. Темите за рожден ден са изключително разнообразни и ако имате въображение, могат да се получат прекрасни украси за рожден ден.

Украсите за детски рожден ден могат да включват следните елементи:

  • Сладка маса, на която се разполагат всички сладки лакомства – торта, мъфини, меденки, кейк-попс, различни бонбони, близалки, сокове, минерална вода и много други. Тя може да бъде без или с параван отзад, с или без арка от балони.

  • Украса за детската маса, която може да включва покривка, парти чинийки, чашки, тематична украса, балони, салфетки и други.

  • Украса за родителската маса, съчетание от покривка, калъфи и панделки за столовете, цветни аранжировки, свещи и други.

Цените за такъв тип украса са много различни. И това е напълно естествено! Така например, когато пазарувате хляб в супермаркета, можете да избирате в ценовия диапазон от 1,50 до 5лв. (ако Вашият избор е безглутенов продукт). Така и цените за украсите зависят от Вашите желания – само сладка маса, сладка маса + параван зад нея, параван от балони и т.н. Вариантите са безброй. В повечето случаи ние, агенциите за организиране на събития и декориране на тържества, изискваме от вас – нашите клиенти, да ни предоставите примерни снимки, за да се ориентираме за Вашите вкус и предпочитания. Всеки човек е строго индивидуален и е от изключително значение да успеем да реализираме вашите най-съкровени желания. Защото в това се изразява основната цел на нашата работа – ВИЕ и ВАШИТЕ ДЕЦА да останете доволни!

Следва да Ви обърнем внимание, практически не е възможно за сумата от 100 лв. да се изработи украса, чиято стойност реално възлиза на 500 лв. Ето защо, нашият съвет е, когато решите да се обърнете към агенция за украси, предварително да определете своя бюджет, с който разполагате за организиране и декориране на събитието. Така, всяка агенция ще ви предложи украса, съобразена изцяло с Вашите бюджет и желания.

Изображения: Pinterest и Плам студио украси

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.