Юбилей в златно и синьо

Категория:

Рождени дни

Животът се състои от труд и удоволствия. Най-висша форма на труд е науката. Най-висше удоволствие – жената. Човек се старае да разпределя времето си между двете. Всяка от тях обаче изисква цялото време. Тогава? Да пием за онези които знаят как да го правят. Също ,като нашият рожденик, който умело е спечелил уважението и любовта на всички присъстващи , тъй като е съумял правилно да разпределя времето си ?

Синият и златният цвят са предпочитани, когато се празнува юбилей или рожден ден на по-зрял мъж/жена. Символизират вечния живот, мъдростта, величието. Градинското парти, което организирахме за юбилея на един прекрасен мъж остави ярки следи в съзнанията на всички празнуващи.

Слънчогледи, делфиниум, лимониум са една част от растенията, които използвахме за цветните аранжировки. А върху тортата бяха запечатани по-важните моменти от живота на рожденика.

Насладете се на Юбилей в златно и синьо.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати