Златните 60

Категория:

Рождени дни

Думата, с която можем да опишем празника на нашия рожденик е „Купон“! И наистина какъв купон настана, благодарение на специалните гости в лицето на Калин Вельов и проект „Амазония“. Те бяха голямата изненада на Юбилей 60 и създадоха невероятна атмосфера. Щастливи сме, че Плам студио стана част от празника за 60-тият рожден ден на този знаменит и успял мъж.

Синият и златният цвят бяха основни в украсата на цялата зала за събитието.

Украсата за Юбилей 60 включваше интересен кът за снимки, който бе съчетание от златни метални решетки и органична арка от балони. Масите на гостите бяха украсени със златни подложни чинии, бели луксозни салфетки, сгънати в специална форма и свежи пролетни аранжировки, в които използвахме лале, анемоне и така ароматната фрезия. Задушевната атмосфера предразположи всички гости да се забавляват и да накарат рожденика да се чувства като най-щастливият човек- уважаван, ценен, обичан! Това са Златните 60!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати