Юбилей в черно и златно

Категория:

Рождени дни

Откровено казано, когато създаваме украси за представители на силния пол, ние се придържаме към една малко по-стилна и семпла концепция. Наясно сме с това, че господата не са привърженици на пищните декори и ни най-малко бихме искали да ги разочароваме.

Днешната украса Юбилей в черно и златно е изчистена, но безмерно стилна. В нея се усеща една лека сдържаност, премесена с празнична еуфория.

Преобладава черният цвят – мъжете го харесват, включително и нашият рожденик, който отпразнува своите 30 години – възраст, в която сме достатъчно мъдри, за да окупираме всеки връх и също толкова млади и жизнени, за да се радваме на живота както подобава.

Изградихме кът за снимки в черен цвят. Допълнихме го с арки от балони в златен, сребърен и черен цвят.

Светещите цифри 30 се открояваха по един фантастичен начин и разчупваха иначе стилния декор, придавайки му още повече празничност.

Разбира се, не само в това се състоеше нашата намеса. Декорирахме и останалата част от ресторанта. Върху столовете поставихме бели калъфи, в центъра на масите разположихме черни поставки със златни свещници, номера на масите и златни подложни чинии с черни салфетки.

Обстановката на Юбилей в черно и златно бе истински елегантна и изцяло пасваше на рожденика! Щастливи сме, наблюдавайки радостта във вашите очи!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати