Честито завършване Камелия

Категория:

Балове

В Честито завършване Камелия прозира толкова много блясък, класа, стил и закачливо намигване. Тя е един от онези проекти, които сме сътворили с неприлично много старание и желание да се докоснем до максимализъм.

Комбинацията от бляскава стена и черен фон създават усещане за приказност и безгранична феерия.

Върху масите подредихме чаши за шампанско, които по-късно ще преливат от газираната напитка и ще бъдат вдигнати в задружен тост.

Честито завършване Камелия впечатлява с обема си – тя е истинска експлозия от блясък и много настроение. Тя подсказва за това, че един етап от живота ни се превръща в спомен от миналото, а не негово място се появява друг, който ни прави много по-отговорни хора, стремящи се към изкачване на най-високите върхове.

Камелия празнува един от най-специалните празници в живота си, а ние сме безкрайно щастливи, че имаме възможността да споделим това вълнение с нея.

Изпълнихме желанието й и създадохме точно онази мащабна украса, за която невероятната дама мечтаеше.

Плам Студио ви благодарим за доверието и си пожелаваме още много такива украси, които да ни връщат спомените и да ни карат да се усмихваме широко.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати