Украса Pop it

Украса Pop-it за деветия рожден ден на порасналата рожденичка се получи зашеметяващо цветна и завладяваща, изцяло в стил Pop-it!

Напоследък pop-it игрите се радват на изключителна популярност сред малки и големи. Прогонващите стреса и напрежението балончета се предлагат под разнообразни форми и във всякакви размери, като обикновено са изпъстрени с цялата цветова гама на дъгата.

Украса Pop-it обаче беше по-специална и единствена по рода си. Тъй като младата София не е фен на оранжево и червено, нашият екип уважи нейните предпочитания и не ги включи в цветовото решение на украсата. Така постигнахме красива пастелна комбинация тип Unicorn, обагрена в лилаво, жълто, синьо, розово и бежово.

Комбинирахме три овални пана, като средното „неутрализирахме“ с телесен цвят и центрирахме с релефен надпис Happy birthday. През първото пано игриво прокарахме ефектни разноцветни балони, които продължихме нагоре и завършихме в своеобразна рамка на трите пана. Поглеждайки към балоните, нямаше как да не ни направи впечатление, че в синхрон с тематиката на партито, те сякаш закачливо приканваха към pop-it игра.

Пред композицията от пана и балони поставихме четири на брой прозрачни маси, които акцентирахме с разноцветни и така характерни за pop-it игрите форми. Фигури на pop-it игри позиционирахме и в горната част на паната, което, освен закачливост, придаде цялостност и завършеност на украсата.

Върху част от масите поставихме естествени цветя, окъпани в нежни пастелни багри, които внесоха неподправена свежест и сякаш приветливо поздравяваха скъпите гости, дошли да споделят празника на София.

Въпреки своята тема, украса Pop-it не попада в категорията детски украси. С нея постигнахме запомняща се и ефектна младежка визия, която събра в себе си красиво изобилие от балони, цветя и автентични pop-it елементи. Младата дама, която отпразнува своя девети рожден ден, бе истински щастлива и се чувстваше чудесно в тази магична обстановка! И въпреки че тя не е фен на огнените цветове, нашият екип ги харесва… Особено онези пламъчета в красивите й очички, които грееха, възпламенени от най-искрената радост J

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати