Украса Baby shark за момче

Днес ви каним да надникнете в едно от любимите ни морски приключения. С украса Baby Shark за момче сме на път да изпратим летните декори, които всички толкова много обичаме и очакваме с нетърпение.

Късметлии са бебчетата, родени през топлите месеци. Сигурни сме, че и техните родители се чувстват безмерно привилегировани. Това време от годината е някак зареждащо, с усещане за морски бриз, тюркоазено сини вълни и любимите ни герои от Baby Shark.

Неоспорим е фактът, че малките момченца и момиченца обожават анимацията. Не отричаме, че и ние възрастните имаме отношение към нея. Какво по-хубаво от това да сме заобиколени от песни и забавни акули, повдигащи настроението ни?!

За украса Baby Shark за момче използвахме овално пано с картинка на акулите. То бе подчертано от арка от балони в два нюанса на синия цвят.

В стремежа си да превърнем украсата в по-разчупена и нестандартна, комбинираме различни по височина цилиндрични маси. Тях облякохме в морско син цвят.

Композициите от полупрозрачни балони, поставени пред самия декор, имитираха морска пяна.

За да подчертаем празника на Крис, ние допълнихме неговата украса с куха двойка.

Масите подредихме с всевъзможни сладки изкушения, а великолепна торта беше в центъра на събитието.

Пожелаваме си още много такива морски украси, които да ни даряват с усещане за лято и прохлада!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати