Украса Baby shark за момиче

Докато малката Тея се готвеше за своето вълнуващо парти, по случай нейния втори рожден ден, ние създадохме тази бленувана феерия от бонбонени цветове. Всичко се получи точно така, както си го представяхме в самото начало. Най-доволни сме обаче, че успяхме да пренесем малчуганите във вълнуващия свят на техните любими герои от емблематичното анимационно филмче Baby Shark.

В епицентъра на къта за снимки поставихме кръгла арка, на която беше изобразена Mammy Shark. Не пропуснахме да добавим и водни балончета, изцяло тематични за този вид украси, пренасящи ни край морета и океани.

Заложихме на цилиндрични маси, различни по височина. В центъра избрахме да поставим стъклена маса, пълна с балони в цветовете на арката.

По масите ще видите акулите от филмчето, а между тях поставихме корали за още по-наситено морско усещане.

По земята има композиции от балони, имитиращи морската пяна. Този полъх присъства в цялостната украса, включително и при тортата и сладките изкушения, изработени прецизно за малката Тея и нейното вълнуващо парти.

Украса Baby shark за момиче е цветна, свежа и желана от всички малки дами, обичащи най-нежните и бонбонени нюанси.

Благодарим за избора на родителите на малката принцеса и това, че ни превърнаха в част от този така специален за тях момент.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати