Украса Юбилей 60

Категория:

Рождени дни

Обичаме украсите, които умеят да пораждат сълзи от щастие в очите на онези, за които са изработени.

Днес ще ви разкрием една от украсите – изненади, които вероятно както ние, така и самият рожденик никога няма да забравим.

Ще започнем с това, че цялата организация, обвързана с празника, е била менажирана тайно от самия рожденик.

Най-хубавото е, че на тържеството присъстваха повече от 100 човека и нито един от тях не е дръзнал да издаде тайната. Впечатляващо!

За Украса Юбилей 60 заложихме на комбинация от син, бял и златен цвят. Тази концепция се получи наистина добре, а с допълващите елементи – всичко си дойде на мястото.

Изработихме кът за снимки от асиметрични пана и обемни цифри. Върху паното изписахме името на рожденика, като по този начин демонстрирахме още по-лично и специално отношение.

Няма да пропуснем да споменем, че брилянтната торта е дело на дъщерите на рожденика, които професионално се занимават със сладкарство.

От захарната наслада става ясно с какво се занимава нашият най-специален гост .

Когато човек навършва своите 60 години и бива заобиколен от толкова много верни приятели, семейство и роднини, е ясно доказателство за това колко достойно е живял живота си и какво е успял да съгради по пътя си.

Благодарим за възможността да се докоснем до едно толкова слънчево и позитивно семейство и да създадем Украса Юбилей 60, която да вълнува!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати