Украса Фламинго

Представяме ви една същинска феерия от прецизно изпипани детайли. Ще станете свидетели на Украса Фламинго, която сътворихме за една специална госпожица, посрещаща своите 7 годинки!

Ние от „Плам студио” умеем да изпипваме елементите, така че крайният резултат да бъде експлозия за сетивата. Цветовете, които ще приковат вниманието, са: розово, циклама и зелено. Те са подбрани така, че да хармонират отлично помежду си.

Няколко са основните неща, които не позволяват да откъснем погледите си от красиво декорираните маси, сладък бар и всичко останало, присъствало на празника на Жаклин.

Най-напред ще изтъкнем това, че работим с качествени материали, които освен че са 100% безопасни за малки и големи, са устойчиви на влага и други външни влияния. Предварително изготвяме проект и план на действие, които следваме безотказно.

Тази тема се превърна в любима не само за нашия екип от професионалисти, но и за всеки, имал възможност да я разгледа отблизо. Най-важното е, че малката госпожица плуваше в море от положителни емоции по време на целия празник.

Розовото фламинго е символ на баланса, щастието и любовта. Освен това умее да впечатлява със своята осанка и наситения си цвят. Това е достатъчно, за да се превърне в любимец за децата и техните родители. Присъствието му в тази украса е доминиращо. Постарали сме се да го откривате навсякъде около вас: в сладките изкушения, в плодовата разхлада, в декора на празничната маса, фото къта и всички останали елементи от украсата.

При направата на украса „Фламинго”, действахме акуратно и изпипахме всичко до най-малкия детайл. Усмивките върху лицата на присъстващите гости беше нашата най-голяма награда.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати