Украса Трансформърс

Малкият Давид е един от страстните почитатели на Трансформърс. Това бе и причината темата на партито за неговия имен ден да бъде Украса Трансформърс- свързана с любимите му герои.

От нас обаче се изискваше да пречупим цялостната концепция, тъй като малко преди именния ден на Давид, беше неговият рожден ден, отново свързан с Трансформърс.

В тази украса избрахме да използваме два основни цвята – син и червен (цветовете на Оптимус прайм, който е любимецът на Давид).

Декорът е иновативен и също толкова модерен, той е съчетание между 3 различни по вид пана, както и различни по вид маси – цилиндрични и плексигласови паралелепипеди (прозрачни, пълни с балони).

Всичко тези интересни и причудливи комбинации създаваха много настроение и децата бяха в плен на тях, пренесени в света на Трансформърс.

Използвахме арка, от която излизаше фонтан от балони. Това е сред най-актуалните тенденции при украсите.

Подходящият под е онзи елемент, без който украсата няма как да бъде напълно завършена. Ние заложихме на син под, върху който останалата част от декора се открояваше перфектно.

Масите бяха отрупани с безброй лакомства, а усмивките върху детските лица се запазиха до последната минута от празника на специалния Давид!

Насладете се на Украса Трансформърс.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати