Украса Супер герои

Украса Супер герои е изработена за едно специално дете – Давид. Тя бе сътворена по случай именния му ден и несъмнено успя да развълнува и зарадва малкия пакостник.

Знаете ли, че децата имат нужда от своята доза забавления, независимо какви ограничения биват налагани на възрастните?

 Невъзможно е да им бъде обяснено, че съществуват граници и лимит, защото те са в непрекъснато търсене на игри – щури и забавни.

Ние силно вярваме в това, че малките съкровища са най-специалните на света и по този повод създадохме една мечтана украса.

Украса Супер герои – какво включва тя

За да бъде празникът на Давид също толкова емоционален и запомнящ се, както всички останали негови именни дни, ние се спряхме на любимата му тематика, а именно Супер герои.

На пода поставихме картина, на която се виждат чука на Тор, ръката на Хълк, главата на Спайдърмен и щита на Супермен. Все мотиви, които са високо ценени от подрастващите момченца. Това бе и първото нещо, което привлече погледа на малкия именник.

За да бъде магията на празничния ден още по-подсилена и въздействаща, ние добавихме и типичните за комиксите надписи: „Boom”, „Paw” и т.н.

Тухлената стена, която великолепно си хармонираше с останалата част от украсата, бе покрита едностранно от арка цветни балони.

За подредбата на всички захарни изделия включихме пъстри цилиндрични маси, разположени  асиметрично.

Отново избрахме да заложим на брилянтен сладкар, който умело сътворява най-вкусните, безвредни и перфектно изглеждащи меденки и мъфини.

Какво би бил един празник, ако нямаше тора, която всички гости да похапнат с наслада? И днес тя не липсваше, дори напротив. Всички гости впериха очи в нея, развълнувани от визията.

Играчките на Супер герои, които подредихме върху цилиндричните маси, завършиха украсата по подобаващ начин.

Когато вие искате да зарадвате малчуганите, ние се справяме с всяка трудност и пречка. Професионално се заемаме с декорирането, независимо къде се състои то.

Ако мислите, че у дома е невъзможно да се създаде шедьовър, грешите. Плам студио реализираме всяка приказна идея, защото ценим вашите деца!

Плам студио знаем как и го правим пак и пак.

Вашето вълнение за нас е вдъхновение.

Дали е у дома или в заведение,

ние ще разпръснем специално настроение!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати