Украса Стич

Жаклин стана на 8 години, а ние нямаме търпение да споделим с вас Украса Стич, която сътворихме за празника на малката красавица.

Украсата е едновременно закачлива и успяваща да ни пренесе на тропиците. Хавайският полъх се усеща във всеки един от елементите, но най-вече за него подсказва едно от паната, представляващи бекграунд.

За да сътворим точно такава украса, каквато рожденичката желаеше да има на своето парти, ние заложихме на комбинация от няколко пана в неправилна форма и зелена изкуствена трева. Тя отлично се съчетаваше с моравата в дома на семейството.

Животинчето от популярното филмче също намери своето място и благодарение на него нашата украса бе завършена по желания начин.

Украса Стич една от любимите ни, защото в нея се наблюдава интересно преплитане – много свежест и зеленина, допълнени с хавайски мотиви.

За направата на арката използвахме балони в три цвята – бял, тюркоаз и виолетов, а измежду тях се подаваха тропически листа. Избрахме да включим и цифрата 8, която напълнихме с балони в същите нюанси.

Украсата успя да зарадва всички, присъствали на партито на Жаклин, но най-вече породи вълнение у самата рожденичка.

Каним ви да се насладите на тропическата свежест на днешната украса! Забавлявайте се и не пропускайте нито един важен момент от живота си и този на вашите деца. Летете с времето и създавайте незабравими спомени!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати