Украса Сребърен блясък

Знаете ли, че първите 10 са много важни в живота на едно дете? Тази възраст никак не е за подценяване. Момиченцата имат своите предпочитания и знаят какво точно искат да им се случи, мечтаят силно и се надяват един ден мечтите им да се превърнат в реалност. С украса сребърен блясък сбъднахме една от мечтите на порасналата вече Моника, която навърши своите 10 години. Това е една от най-бляскавите ни украси, а може би точно такава си я представя всяка малка дама.

За изграждането на украсата заложихме на сребърна стена, върху която разположихме арка от балони в червен, сребърен и бял цвят. Червеното си хармонира отлично с останалите два нюанса и придава съвършена завършеност.

Използвахме цилиндрична маса, върху която поставихме перфектно изглеждащата домашна торта с ягоди. Допълнихме украсата с цифрата 10, отново пълни с балони.

Да не забравим да споменем, че червеният цвят е сред любимите на Моника и това бе една от причините да го включим в украсата.

Насладете се на Украса Сребърен блясък и почувствайте вълнението, което Моника изпита на своя така чакан рожден ден.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати