Украса Спондж Боб

Знаете ли, че:

На 01.05.1999 г. е излъчен пилотният епизод на култовия американски анимационен сериал Спондж Боб Квадратни гащи?

Забавната домакинска гъба и неговите нестандартни приятели за кратко време успяват да завладеят сърцата на милиони зрители по света.

Повече от 20 години след стратирането на филмовата поредица, героите от Атлантик сити сякаш оживяват в украса Спондж Боб, с която ви запознаваме днес.

За да пресъздадем атмосферата на Атлантическия океан, оцветихме декора за снимки на Украса Спондж Боб в преливащи синьо-зелени нюанси. Изградихме голяма арка от морскосини балони, сред които добавихме и няколко прозрачни балона с идеята за мехурчета.

На централно място поставихме къщата на Спондж Боб – автентичния ананас, който феновете на сериала няма как да не разпознаят.

Разбира се, главният герой и неговият верен приятел Патрик също присъстваха – техните усмихнати фигури приветстваха гостите и допринасяха за тяхното добро настроение

Върху масите разположихме вкусни бургери, които бяха приготвени не от кого да е, а от самия Спондж Боб!

Удивително е колко малко е нужно на едно дете, за да светнат онези искрички на неподправена радост в очите му! А точно такива искрички се прокрадваха в очите на Кристиян, който отпразнува своя специален ден в компанията на Спондж Боб и приятели.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати