Украса Соник

Украса Соник е създадена с много внимание и любов за Давид и неговия 5 – ти рожден ден. На празника на нашия специален рожденик трябваше да присъства както главният герой от филмчето, така и Лисицата Тейлс и Накълс.

Едно от нещата, които превръщат украсата в запомняща се, е въздействието й върху малки и големи. Още, щом я зърнем, имаме усещането, че всеки момент главният герой ще излезе от нея и ще се присъедини към празнуващите. Картинката впечатлява със своите внушителни размери.

В двата края на правоъгълния параван разположихме арки от балони в синьо, златно и червено. Полученият контраст си хармонираше с останалата част от грандиозната украса.

Не пропуснахме да добавим и златен ринг, който всъщност се явява като основен елемент от филмчето. Светкавиците също бяха задължителни, за да пресъздадем изцяло усещането, което малчуганите изпитват, докато наблюдават любимите си герои на малкия екран.

Използвахме прозрачни маси, така че нито един елемент от украсата да не остава в сянка. Тях отрупахме богато с всевъзможни лакомства, които не само Давид обожава, но и останалите деца.

За да има още повече закачливост и леко намигване, добавихме и златен акцент. Напълнихме куха петица със златни балони. Именно тя подсказваше за възрастта на Давид.

За децата имаше и специални парти аксесоари, които подредихме по масите.

Украса Соник е един от онези проекти, в които оставихме частица от себе си. Ваш ред е да й се насладите!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати