Украса Смелата Ваяна

Щастливи сме, че успяхме да реализираме Украса Смелата Ваяна за една прекрасна малка рожденичка.
Смелата Ваяна е завладяващо анимационно приключение на сърцата тинейджърка, която потегля на дръзка мисия, за да спаси народа си. По време на пътешествието си, Ваяна среща някога могъщия полубог Мауи, който я напътства в търсенията ѝ. Заедно те плават през открития океан, срещайки по пътя си гигантски чудовища и невъзможни за преодоляване препятствия, а Ваяна осъществява древната повеля на дедите си и открива това, което винаги е търсила – собствената си самоличност.

Обособихме сладка маса, използвайки хавайски ресни с типичните за тези острови цветя, както и параван със зебло и хартиени цветя. Името Жаклин бе изписано изцяло със шрифта от анимацията, като в буквата А можете да видите изобразено сърцето на разгневената богиня. Украса Смелата Ваяна е една от най-детайлните украси, които Плам студио е реализирала. Можете да забележите сладките лодки, които плават в сини кремчета, плодовите салати, изобилие от целувки, меденки и мъфини. А на тортата са разположени и главните герои от анимацията Мауи и Ваяна.

Плам студио- за специалните моменти във вашия живот.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати