Украса Свежо лимонено парти

Украса Свежо лимонено парти е толкова лятна и запомняща се, че би ни било трудно да я опишем по начин, по който успяваше да въздейства на гостите.

Сътворихме я за рождения ден на Моника, която навърши своите 10 години. Желанието й бе да се чувства специална и ние не се поколебахме да й го изпълним.

Започваме с къта за снимки, представляващ голям фон с лимони и интересни елементи около тях.

Използвахме бели ретро маси, количка за сладолед, на която окачихме лампички. Всичко това ни пренасяше в света на порасналите деца, жадни да отпиват от свежите вкусове на приключенията и забавленията.

Погрижихме се за прясно изцедената лимонада, с която всеки можеше да се разхлади и откъсне от горещината на лятото.

Множеството лимони, разпръснати върху масите и количката за сладолед, допълваха украсата, специално изработена за Моника. А тортата бе в центъра на цялото това великолепие. Лакомства и свежи цитруси надничаха отвсякъде и ни милваха със сладко – киселите си нотки.

Нямаше как да пропуснем и масата за нейните гости. Върху нея подредихме подложки със сицилиански мотиви, които ни пренесоха в Италия. Цилиндри с лимони и зеленина допълваха средиземноморското въздействие и създадоха необикновена атмосфера.

Украса Свежо лимонено парти е поредното доказателство, че ако животът ни поднася лимони, ние незабавно трябва да направим от тях лимонада и да му се усмихнем! Насладете й се!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати