Украса Сватба Любов

Категория:

Сватби

Любовта не трае, тя съществува! Когато две сърца намерят път едно към друго, то не им остава нищо друго, освен да се врекат в любов. Това е онази сила, която връща усмивките върху лицата и трепета в сърцата.

Радваме се, че за пореден път имахме възможността да сътворим Украса Сватба Любов, която бе изненада за подписването на двама влюбени.

Както и сами виждате от снимките, тя е много нежна, ефирна и нашепваща за това колко много любов има по света.

Изградихме фото кът от златни решетки – феерично, пламенно и в същото време – красиво и семпло. Използвахме балони в телесен, златен, розово злато, мока и бял цвят. Цялото това изкушение е допълнено с пампаска трева, която по свой си начин завършва декора, придавайки му още по-модерна визия.

Постерът с графично оформление е изцяло в тон с украсата, отново създаден от нашия екип.

Светещите букви LOVE са акцент, допълват и подсказват какво всъщност приканва хората да бъдат смели в решенията си и да стискат ръцете си една в друга.

Лампичките, окачени по златните решетки, пък нашепват за романтиката, която е с фундаментално значение в едно семейство. Когато слънцето се скри, обстановката се превърна в светещо представления, покрито с булото на романтиката.

Украса Сватба Любов е поредният наш проект, който ни напомня защо всъщност толкова много обичаме работата си – защото караме хората да се усмихват!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати