Украса Рапунцел

„Рапунцел, Рапунцел, спусни златната си коса!“ – едва ли има дете, което да не е чувало тази знакова реплика от приказката за красивата принцеса, затворена във висока кула без врати.

Едноименната история на Братя Грим оживява на големия екран и бива пресъздадена по изключително свеж и новаторски начин в анимационната продукция „Рапунцел и Разбойникът“.

Следвайки линията на филма, нашият екип се спусна стремглаво в поредното предизвикателство, а именно да „нарисува“ най-голямата усмивка на лицето на Симона, която отпразнува своя 4-ти рожден ден.

Целта ни бе да потопим рожденичката и нейните специални гости в магията на завладяващата анимация. Ето защо, заложихме на огромни дози слънчевост и блясък, които успешно съчетахме с неустоимо лилаво.

За основа на декора на Украса Рапунцел използвахме кръгла стойка, на която поставихме кокетна картинка на красивата принцеса с нежно разпилени златни коси и чаровна широка усмивка. Рамкирахме с разкошна феерия от балони в жълто и два нюанса на лилавия цвят.

Напълнихме куха цифра 4 с балони в цветовете на арката, която която с приказен шепот известяваше присъстващите колко много е пораснала щастливата рожденичка.

Идеята за светещите фенери – един от основните мотиви в екранизацията, присъства навсякъде в украсата. Закачливи светлинки мъждукат между балоните, както и във вътрешността на прозрачните маси.

Нямаше как да пропуснем да включим и друг основен елемент, използван в анимационната продукция, а именно звездното цвете – символ на кралството, чиято загубена принцеса е Рапунцел. Звездни цветя, обагрени в жълто и лилаво, поставихме по пода, както и в част от прозрачните маси.

Позиционирахме впечатляваща бляскава цилиндрична маса в лилав цвят, върху която още по-впечатляващо настанихме невероятната тематична торта – истински шедьовър!

Украса Рапунцел е сред любимите ни декори с анимационни герои. В нея са събрани неустоима топлина, звезден блясък и слънчево настроение – комбинация, която нямаше как да не „изрисува“ празнична усмивка на лицето на Симона!

Усмихнете се и вие! 🙂

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати