Украса пърхащи пеперуди

Украса Пърхащи пеперуди ни позволи да разгърнем целия си потенциал и да дадем старт на едно истински пищно тържество.

Веднага, щом вперите поглед в нея, става ясно, че детайлите са толкова много и толкова богати, че би било невъзможно да обърнем заслужено внимание на всеки от тях, докато се опитваме с думи да пресъздадем партито за втората годинка на Деа.

Благодарни сме на всеки от вас за многократното доверие и това, че ни правите участници в най-специалните ви семейни празници. Истински щастливи сме, че подарихме радост на гостите и малката рожденичка!

Украсата е наистина богата. Погледът се носи по пеперуди, цветя, котето Мари и десетки балони, които са задължителна част от всеки рожден ден.

За да се чувства майката на Деа спокойна, че крайният резултат ще е това, което иска, ние разработихме цялостна концепция, включваща избраната цветова гама- бяло, розово, циклама, праскова и златни елементи.

Заложихме на брилянтно съчетание между кръгла арка и пана тип лодки. Масите също се превърнаха в един от акцентите. Белите цилиндрични маси си компанираха със златните, които се извисяваха почти в центъра на този приказен свят.

Както мнозина от вас знаят, ние държим изключително много на това всеки един детайл да е на мястото си, затова бяхме категорични в избора на дръвче, наподобяващо магическо творение, което всъщност свързваше паната и преливаше самата украса.

Заложихме на изобилие от балони, пърхащи пеперуди, куха двойка, котето Мари, но едно бе ясно, че няма как да не забележите. Някои го наричаха кулминация, други – произведение на изкуството. За нас това бе плод на въображение и сбъдване на желание. Става въпрос за въздушния балон, който придаваше сияйност, нежност, чистота. Като, че ли лесно може да се асоциира с детската душа, която е толкова въздушна и рееща се в облаците.

Нежни пеперуди са накацали по цветните балони и се канят да отлетят. За тях бе отредено специално място в тази украса.

Сладките изкушения бяха толкова много и също толкова великолепни. В красиви подноси подредихме сладоледи под формата на цветя и пеперуди, кейк-попсчета, мъфини, френски макарони и целувки. Разбира се, тортата получи най-заслужени аплодисменти.

Не мислете, че всичко приключва до тук! Още много красота сътворихме. Ресторантът украсихме с вази, преливащи от естествени цветя. Върху масите подредихме златни подложни чинии и салфетки. За столовете се погрижихме като ги декорирахме с калъф и нежни панделки.

Щастливи и благодарни сме за това, че имахме възможност не само да зарадваме малката Деа и нейното семейство, но и да си докажем, че човек винаги може да прескочи летвата и да надгради себе си!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати