Украса Попи от Тролчетата

Когато едно 3-годишно щуро, усмихнато и щастливо дете си пожелае Украса Попи от Тролчетата, на нас не ни остава нищо друго, освен да изпълним желанието.

Днес ви срещаме с една безгранично пъстра и шарена украса. Тя е толкова жизнерадостна, че на моменти имаме чувството, че фигурите ще оживеят и ще започнат да се разхождат около нас.

За празника на Симонка използвахме пано, на което усмихнато позираше Попи от Тролчетата. Добавихме и името на детето за още повече разкош.

Балонената арка изработихме в пастелни цветове, за да се получи перфектният контраст.

Цилиндричните маси също облякохме в пастелни цветове. Те си хармонираха великолепно добре с цветната натура на Попи.

Върху масите подредихме красиви подноси, а тях запълнихме с всевъзможни сладки изкушения за малки и големи.

Кухата тройка напълнихме с балони в цветовете на партито. Сигурни сме, че този рожден ден ще се помни дълго от Симонка и нейните родители. Още по-сигурни сме, че с тази украса съвсем не слагаме край на зашеметяващо цветните декори, които са отражение на детските светове.

Плам Студио сме повече от горди и щастливи, че имаме възможността да поръсваме с нашия специален прашец най-важните ви поводи!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати