Украса Покемон

Вижте как любимите герои на няколко поколения оживяват в нашата интерпретация на Украса Покемон!

Украсата, чиито главни действащи лица бяха емблематичните покемони, сътворихме за петия рожден ден на един истински фен на световноизвестната продукция.

За да създадем автентична и запомняща се празнична атмосфера, комбинирахме овално пано с две пана тип асиметрична рамка, по които спуснахме балонена арка в различни цветове.

Шеметната колаборация на синьо, зелено, червено, оранжево и жълто внесе нотка на закачливост и приканваше към щури игри всички гости на партито – и малки, и големи.

Разположихме няколко цилиндрични маси, върху които поставихме сладки изкушения. На самите маси изобразихме любимите покемон герои на Давид, а централната жълта маса отредихме за тематичната двуетажна торта.

На празненството посрещнахме и специален гост – самият Пикачу се настани на централното пано! Той приветливо се усмихваше и посрещаше топло всички, дошли да споделят този толкова специален за рожденика и неговото семейство ден.

Разположихме светещ елемент в лицето на дъска, на която отново изписахме повода на тържеството.

Не пропуснахме да добавим и куха петица, която напълнихме с балони в цветовете на арката.

Белият под, който избрахме, бе перфектният завършек на цялостната визия на украсата. Той идеално се допълваше с отделните елементи, но и умело контрастираше с разноцветните балони.

Петият рожден ден на Давид се превърна в истински “лов” на покемони. И докато гостите на щурото парти се забавляваха безспир, ние тайничко ликувахме, че “уловихме” най-съкровените желания на щастливия рожденик и ги запечатахме в Украса Покемон!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати