Украса Погача и Рожден ден

Украса Погача и Рожден ден са доказателство за това, че понякога животът е щедър към нас и ни поднася не един, а цели два повода, които следва подобаващо да отпразнуваме.

Тази украса е много интересна, защото в нея можете да видите едно нестандартно преплитане на детски мотиви и стилни елементи. Тя е забавна и също толкова в синхрон с модните тенденции при украсите.

За да подскажем ясно какъв е поводът, използвахме бяло платно с надпис върху него. Едната му страна покрихме с арка от балони в актуалната цветова комбинация – зелена маслина, телесен цвят и златен хром.

Разбира се, това съвсем не беше достатъчно за нашето креативно мислене. Плюшеното кафяво мече, държащо сноп балони в същите цветове, постави последен щрих на фото къта за снимки и селфита с гостите.

Върху масата разпръснахме зелени листа, които ни пренесоха на тропиците – свежест, забавление и смях, който не утихва в нито един момент. Изобилието от сладки бе подредено в разкошни подноси, изцяло в тон с Украса Погача и рожден ден.

Сигурни сме, че бебе Ава и мама бяха еднакво доволни и щастливи от емоциите, които им поднесохме, благодарение на свежите цветове, нежните елементи и забавни мотиви.

Благодарим ви, че избирате нас, когато животът ви е отрупан с празници!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати