Украса Пес патрул

Днес ще ви зарадваме с една изключително ярка, свежа и пъстра Украса Пес Патрул. Създадохме я, за да зарадваме малкия Давид и сме безкрайно щастливи, че успяхме да породим сълзи от щастие в детските му очички.

Тази украса е вдъхновена от познатото на всеки малчуган анимационно филмче „Пес Патрул”. Сигурни сме, че и вашите наследници обичат кучетата – герои и гарантирано ще се забавляват в тяхното присъствие.

Как Украсата Пес Патрул завладя малките дами и господа

Жълто, синьо и червено – това са цветовете, които присъстват във всеки детайл. Те са прецизно и внимателно комбинирани, така че да не се получи неприятен за сетивата коктейл.

Боравим брилянтно с балоните и това е една от нашите супер сили. В готовност сме да създадем формите, които вие и вашите деца пожелаете. Стената от балони предизвика възхищение сред присъстващите. Тя, като че ли с магическа сила теглеше гостите право към себе си.

Кухата тройка с балони е декоративен елемент, който съвсем спокойно можем да наречем един от акцентите на тази украса.

Кръгът с кученца зарадва малки и големи откриватели. Всяко дете с усмивка сочеше любимия си герой и пристъпваше нетърпеливо към  него.

Маските с кученца подплатиха детската забава и приканиха всеки пакостник към щури игри и веселби.

Кои елементи са фундамент за тази тема

  • Сладки изкушения;

Както и сами виждате, на празника на малкия Давид имаше изобилие от всевъзможни меденки, кейк –попс на клечки и всякакви други лакомства, на които децата не могат да устоят. Гарантираме, че вкусът им е фантастичен, защото работим в пряко сътрудничество с професионални сладкари, умеещи да изпипват всяка поръчка до най-малкия детайл.

  • Торта;

Тортата определено е един от онези елементи, които дълго време остават в съзнанието на хората. Тя е истинска еуфория. Не, не говорим единствено за вкуса, а и за самата визия. Освен баткото Райдър, присъства и кулата от филмчето. Това е по поръчка на малкия рожденик. Неговото желание беше сбъднато, защото „Плам студио” знаем колко важно е това за едно 3 – годишно дете!

  • Истински Чейз;

Какво по-хубаво от това празникът да завърши със среща с истинския Чейз?! Тези няколко минути посяха вълнение, за което мъничетата дълго ще разказват помежду си.

Изключително щастливи сме, че сбъднахме желанието на едно малко съкровище, което порасна с още една годинка. За нас е радост и удоволствие да наблюдаваме с усмивка крайния резултат. Всяка минута на прецизност, неуморен труд, безгранично въображение и нестихваща креативност биват оправдавани след края на всеки празничен ден!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати