Украса Пес Патрул с елемент Скай

Превръщаме ви в съучастници на едно щуро и незабравимо парти. Украса Пес Патрул с елемент Скай беше сътворена за чаровната Даная, по случай навършаване на нейните 3 годинки. Ще ви потопим в най-нежните нюанси на розовото и лилавото и ще ви посрещнем с любимото кученце на малката рожденичка – Скай.

Украса Пес Патрул с елемент Скай – сбъдната мечта за всяка малка дама

Главната героиня на този празник пожела в украсата да присъстват най-обичаните от нея кученца, а именно Скай, Маршал, Чейс и Рабъл. Както и сами виждате, нейният фаворит е Скай.

Имахме възможността да разгърнем своите креативност и въображение в процес на украсяване и подготовка за партито.

Създадохме сладка маса и фото кът, където присъстваха любимите захарни изкушения на малката Даная. Ще видите още купички за храна за кученца, пълни с бонбонки, подноси с кейк – попс кокалчета и невероятно красивата торта, разбира се.

Всички те бяха разположени върху прецизно селектирани цилиндрични маси и други, подбрани в синхрон с цялостната декорация.

За детската маса избрахме лилава покривка, върху която разположихме тематични кутийки с пуканки, маршмелоу, меденки и много други вкусотии, на които малчуганите не могат да устоят.

Всеки един от детайлите на тази украса беше сътворен лично от екипа на Плам Студио.

Винаги се стремим да бъдем първи във всяко едно нещо и днес за пореден път доказахме, че сме в готовност да превърнем празника на една малка дама в сбъдната мечта.

Ако Плам Студио избереш,

то значи правилния избор ще предпочетеш.

Ние умеем да градим

и из основи замък да построим.

В готовност сме за теб да създадем

празник най-мечтан и съкровен!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати