Украса Пепа Пиг

Малката чаровница Даная навърши своите 4 годинки и беше безумно щастлива, защото любимата й героиня присъстваше на нейния рожден ден. За нея сътворихме Украса Пепа Пиг.

Украса Пепа Пиг е като бонбонена приказка, поръсена от пастелни цветове. Всеки един елемент, който включихме, бе нежен и топъл.

Гърбът на украсата се състои от две пана, върху които разположихме името на рожденичката и изображение на Пепа от анимационния детски филм. Всяко дете познава и обича забавното розово прасе, пораждащо смях.

Арката от балони се спускаше по гърба на украсата. Тя бе и едно от нещата, на които децата истински се зарадваха – цветна и пъстра.

Асиметричните маси бяха съчетани в същите нюанси като тези от балонената арка. Тях отрупахме с вкусни меденки под формата на Пепа Пиг, шарени сладоледчета и красива торта.

Към цялото това празнично вълнение добавихме и 4 – ка, която напълнихме с цветни балони в пастелни цветове.

Празникът на малката Даная бе точно такъв, какъвто тя си го представяше. С това ние изпълнихме своята цел!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати