Украса патенца

Малките жълти патенца са сред най-обичаните животни от малчуганите. Те са сладки и невинни, можем да ги държим в ръце с часове и да се наслаждаваме на пухкавия им допир.

Днес, благодарение на Алекса, изживяхме една детска мечта. Създадохме украса патенца, включваща много на брой патенца, чиито любопитни погледи ще срещнете в отделните елементи от декора.

Подсилихме това сладко патешко парти с цяла стена от балони, която се получи феноменално. Разкош в три цвята – два нюанса на розовия, жълт и бял цвят. Между балоните ще забележите закачливи патенца, разхождащи се грациозно, както и цветчета, подчертаващи празничната атмосфера.

На бялото овално пано изписахме името на Алекса и добавихме едно кокетно патенце с венец от цветя на главичката.

Заложихме на цяла селекция от маси – правоъгълни и цилиндрични. Те бяха декорирани в различни цветови форми, като основно се фокусирахме върху нежни розови нюанси.

Сред елементите в украсата ще забележите още патенца – едно от които се е настанило в чаша за чай, а друго се е сгушило сред композиция от балони, наподобяващи балбукащи води.

Всички лакомства, които подредихме в плата и поставихме върху масите, бяха изцяло в духа на партито. Сладки патенца се показваха навсякъде. Няма как една такава украса да не ни усмихне и да не посее слънце в душите ни през студената зима.

Украса патенца е въздействаща не само на малчуганите, но и на възрастните. Кара ни да се усмихнем и да се насладим на онези малки неща в живота, които всъщност са най-ценни!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати