Украса Пастелна нежност

Категория:

Рождени дни

Знаете ли, че понякога на човек не му е нужно твърде много, за да почувства себе си специален, ценен и уважаван. Често пъти малките жестове са най-успешните комплименти. Те галят самочувствието, докосват фините струни на женската душа и я карат да празнува.

Представяме ви една изключително нежна украса, за която сме сигурни, че успява да плени сърцата не само на хората естети, но и всички останали, чиито живот е цветна дъга с преплитащи се нюанси.

Украса Пастелна нежност бе сътворена за една от дамите от екипа на Плам Студио по случай нейния имен ден.

Украсата е необикновено магнетична, тъй като матираните цветове успяват да се отразят в стъклената маса и прозрачните балони. Има нещо много загадъчно в нея, като че ли прозрачността разкрива чистотата, а пастелните цветове – отразяват нежността.

Украса Пастелна нежност – комбинация от цветове и текстури

Това е малко по-различна цветова комбинация от онези, които до този момент сме ви представяли. Розовият тапициран кръг внася настроение и елегантност, докато арката от балони в розово, горчица и сиво тананикат в синхрон с усмивките на гостите, уважили празника на Плами.

Може би някои от вас са узнали, че актуалните цветове на 2021 година са жълто и сиво. Ние обаче опитахме да разчупим рамката и да пресъздадем една по-различна комбинация.

Прозрачните балони така добре си хармонираха с масата, върху която бе поставена грациозна и допълваща украсата торта.

Надписите изписахме със сив цвят, така че всичко да бъде в една линия и да избегнем онези несъвместими коктейли от нюанси.

Ако трябва да опишем с три думи Украса Пастелна нежност, бихме използвали: елегантна, докосваща, усмихваща! Това е напълно достатъчно, за да се почувства една млада дама 100% специална.

Не забравяйте, че поводите са, за да бъдат отпразнувани по подобаващ начин!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати