Украса Париж

Украса Париж е сътворена с безкрайно много внимание за една пораснала госпожица, която е на път да се превърне в бляскаво красива дама.

Сред основните изисквания, служещи за основа на днешния декор, бе цветът на украсата. Трябваше да насочим креативността и въображението си изцяло към розовите нюанси. Именно това бе и причината да заложим на овално розово пано, което стоеше кокетно в центъра на украсата.

За да бъде обаче бекграундът завършен, добавихме и бляскави стени в сребърен и розов цвят. Получи се уникално творение, което няма аналог.

В тази украса всеки един детайл беше на точното място и създаваше усещане за празнична парижанска атмосфера.

Освен типично разположената правоъгълна стена, добавихме и няколко плочки розов блясък около балоните. Това бе едно от най-добрите решения, които някога сме взимали.

Балонената арка изградихме от два нюанса розов цвят и сребърен хром, който допълва усещането за стил, класа и безмерна хармония.

Цветята и лампичките, които поставихме между балоните, пък подсилваха парти настроението.

Окачихме кръгло пано, което изобразява парижка девойка и Айфеловата кула. Именно то се явяваше като един от акцентите, подсказващи, че това парти няма да е обикновено. Украсата се превърна в нещо, което за пръв път правим – стил Париж.

Всеки един елемент беше съвършено изваян, включително и лакомствата, които отрупваха подносите. Сред тях ще забележите любимите попс  кейкове, френски кроасани и торта.

За 9 – годишната Йоана създадохме декор, който несъмнено се превърна в един от най-любимите ни за отминалата вече 2022 година.

Благодарим ви за това, че подхранвате нашето въображение и стимулирате креативността ни! Плам студио творим за вас тук и сега!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати