Украса „Огледален взрив“

Категория:

Балове

Това е една истински взривяваща украса, която в момента е тотален хит сред почитателите на луксозните, бляскави и запомнящи се празненства.

Нашият екип сбъднахме мечтата на една млада дама Габриела и допринесохме за това тя да се чувства повече от специална!

Стената с огледални частици, наподобяващи пайети, те кара да не сваляш поглед от нея. Разкош! Великолепие! Звезден миг!

Цялото това изящество бе допълнено с голям букет от органична балонена арка в сребърен, сив и лавандула цвят, като на места се виждат телесни нюанси и прозрачни балони.

За да постигнем този „пухкав” ефект, комбинирахме огромно количество малки, средни и гиганти балони. 4D сребърната звезда и сребърните топки поставиха своя завършващ щрих. Търсихме заслепяващ ефект и сме безкрайно щастливи, че го постигнахме. Тук е моментът да вмъкнем, че крайният резултат винаги оправдава усилията, които един професионалист влага.

Цилиндърът беше също толкова бляскав, колкото и останалата част от декора. Цялото това огледално творение завършихме с пано от плексиглас, приветстващо с „Добре дошли” гостите на Габи.

Разбира се, нямаше как да оставим в сянка масите, които бяха в абсолютен синхрон с останалата част от украсата. Заложихме на панделки, нежно прикрепени към столовете, както тишлайфери, разливащи се по дължина на масите.

Тейбъл картичките подсказваха за разпределението на гостите и бяха като комплимент за тях. Сребърните вази преливаха от цветя и „разпръскваха уханието” на един незабравим повод!

Украса „Огледален взрив” ни накара да вярваме още по-силно в себе си и да се убедим, че невъзможни неща не съществуват. Ако човек иска да постигне шедьовър, той трябва сам да си го създаде!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати