Украса Неоново парти

Подрастващите дами са ни любими, защото в техния свят има нещо музикално, въздействащо, безгранично и мечтателско. Те са достатъчно осъзнати, за да знаят какво всъщност ги радва най-много и все още мънички, за да поемат сами по пътя си.

Целият ни екип бяхме заслепени от чара и харизмата на порасналата вече Катерина, която навърши своите 8 години.

Въвличаме ви в една малко по-нестандартна тема, разкриваща света на подрастващите госпожици.

8 – годишната Кати е отдадена на спорта. Тя е една малка гимнастичка с големи мечти. Истински развълнувана от крайния резултат от нашата работа, лицето й грейна, а детският й свят се изпълни с ноти и цветове.

За да превърнем празника на специалната рожденичка в истински незабравим ден, нашият екип заложихме на неонови цветове. В тях има нещо много специално. Напомнят за лято, за слънце, за море, за безкрайни игри – точно това, което представлява душата на едно дете.

Ще забележите на едно от паната, използвани като бекграунд, танцуваща гимнастичка, обляна в неонови цветове.

Масите също изглеждаха като докоснати от неонова дъга, оставила следите си по тях. Името на Катерина бе изписано върху бялата основа на паното и някак великолепно се открояваше.

Украса неоново парти оживя, след като я допълнихме с балони в изключително ярки неонови цветове. Балоните с хелий придаваха закачливост, заедно с цифрата 8. 

Масите бяха украсени с мъфини с ярък крем отгоре и божествено вкусни макарони. Тортата ли? Тя бе танцуваща наслада, изцяло допълваща украсата.

Безкрайно щастливи сме, че носим радост, че подаряваме удоволствия, че четем мисли и сбъдваме желания.

Мили дами – малки и големи – не спирайте никога да мечтаете и помнете, че колкото по-дълго запазите детското в себе си, толкова по-щастливи ще бъдете!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати