Украса Немо и морското дъно

Малката Цвети е един от най-големите фенове на Немо. Именно това бе и причината да сътворим Украса Немо и морското дъно и да предизвикаме блясък в детските очички на едно малко същество, навършващо своите 3 годинки.

Изпитваме несравнимо вълнение, докато ви представяме тази украса. Навсякъде се виждат корали, герои от Немо и всякакви морски мотиви. Арката е един от акцентите. Тя е от балони в два нюанса на синия цвят, акцентни лилави балони и прозрачни балони, които напомнят за бълбукане. Толкова нежно и същевременно с това някак игриво и детско. От арката наднича и закачлив октопод.

Използвахме куха тройка, която напълнихме с балони. Тя подсказваше за повода, който е събрал всички приятели и роднини на семейството на Цвети.

Цилиндричните маси са също в два нюанса на синия цвят. Те бяха отрупани с всякакви лакомства и красива торта с морска визия.

Украса Немо и морското дъно вълнува и се запечатва в съзнанието ни. Тя е различна от нежните бонбонени цветове, но пък по нищо не им отстъпва. В нея има излята огромна доза креативност, затова и крайният резултат е такъв, какъвто го виждате на финала.

Потопете се в света на Немо и преживейте вълнението, което успяхме да породим в малката Цвети!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати