Украса Нежни пеперуди

Ненапразно именно най-красивото крилато създание на Майката Природа е основният мотив на украсата, която представяме днес. Украса Нежни пеперуди се получи като своеобразно олицетворение на сладката София, която имаше двоен празник – Първи рожден ден и Свето Кръщение.

Прелестна и красива, пеперудата каца при теб, за да ти напомни, че в света има изящество и нежност, които те очакват да ги откриеш. И да се оставиш да те завладеят по начин, който окрилява и омиротворява.

Цветовете, които използвахме в украсата – лилаво, розово, жълто и мента, в своята перфектна колаборация, допринесоха за свежата и неподправена визия.

Декорът за снимки, позициониран на поляната пред хижата, бе един от най-големите, които сме правили. Той представляваше внушителна (5-метрова!) композиция от различни по форма пана и големи арки от балони, по които навсякъде бяха накацали красиви, различни по цвят и размери, пеперуди.

Масите за гостите облякохме с елегантност и стил. За целта, върху белите покривки разположихме розов тишлайфер и златни свещници със свещи в тон. Акцентирахме с лилави хангали и златни рингове с цветя, върху които закачихме лампички и пеперуди.

Настанителното табло поставихме върху златна стойка, която окичихме с впечатляваща арка от цветя.

Пеперудата е символ на щастие, еманация на неподправената красота, с която природата впечатлява и спира дъха. Украса Нежни пеперуди не само пресъздаде очарованието на младата празнуваща дама, но и остави усещане за чистота и хармония у нейните специални гости.

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати