Украса Морско приключение

Теодор навърши своята първа годинка, а нашето участие се изразяваше в това да създадем вълнуваща украса морско приключение за главния герой на партито.

Имахме ясно изградена концепция за това как да изглежда цялостната визия на украсата за Тео. Създадохме комбинация от две пана. Едното бе напълно синьо, а другото със стикер на кит, плуващ в необятните води.

Това, което на нас изключително много ни допадна, бе цветовата комбинация от балони. Заложихме на цвят мента, светло и тъмно синьо. Прибавихме и прозрачни балони като акцент, които имитираха балончета вода и се вписаха съвършено добре към целия този морски свят, който успяхме да създадем.

Корали, морски кончета и всякакви други обитатели могат да бъдат забелязани както върху масите, така и върху сладките. Получи се изключително свежа и атрактивна украса, напълно типична за летния сезон.

Като завършващ елемент добавихме и куха единица, пълна с балони в цветовете на арката.

Красивите подноси бяха отрупани с разнообразни лакомства, а великолепно изработената торта бе в очакване да бъде разрязана.

Украса морско приключение, сътворена за Тео, ще се помни дълго време от целия ни екип. Какво по-хубаво от доза морско настроение през хладните дни на есента, напомнящи за мразовитата зима?!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати