Украса морско дъно

Въпреки че златната есен вече чука на вратата, ние от Плам студио все още сме на лятна вълна. Ето защо в украса Морско дъно запечатахме красотата на морето, пречупена през призмата на детските очи. Тази украса е много специална, защото създава у нас слънчево настроение и непременно ни усмихва.

За да потопим малкия рожденик и неговите гости в красотата на подводния свят, комбинирахме две пана – едното в син цвят, на което красиво изписахме името на рожденика, а другото – с картинка, отвеждаща ни на морското дъно за среща с най-характерните му обитатели.

Пред паната позиционирахме няколко цилиндрични маси – в светло син и в бял цвят, както и такива с изображения на усмихнати морски звезди и цветни корали. Част от масите застелихме с покривки, напомнящи рибарска мрежа, и ги отрупахме с примамливи лакомства. Върху централната бяла маса поставихме празничната торта, която, разбира се, бе с морска тематика – изцяло в духа на вълшебството, което сътворихме за Михаил.

Един от основните акценти в украса Морско дъно бе едностранната арка от балони, за която избрахме като основни два нюанса на синия цвят. За да внесем закачлива нотка и слънчево настроение, акцентирахме с жълти и оранжеви балони, съчетаващи се с коралите на морското дъно. А за да постигнем завършен ефект, добавихме и няколко прозрачни балона, които напомняха бълбукане.

Поставихме куха двойка, която напълнихме с балони с цветовете на арката. Тя не само символизираше колко много е пораснал малкият Михаил, но и подсказваше за повода, който е събрал всички роднини и приятели на семейството на щастливия рожденик.

Няма как да пропуснем и разпръснатите бели балони по пода, които, освен че наподобяваха морска пяна, бяха перфектният завършек на тази лятна приказка.

Украса Морско дъно прикани към незабравимо морско приключение всички малки и пораснали деца, присъстващи на празника. А нашият екип, упорито отказващ да пусне лятото да си отиде, вложи цялото си сърце, за да сътвори това съвършенство с дъх на море!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати