Украса морска звезда

Лятото е онзи сезон от годината, в който морето най-осезаемо ни напомня за себе си. Ние от Плам Студио не пропуснахме възможността да ви зарадваме с Украса морска звезда, която успява да ни заплени.

Всички тези морски мотиви ни пренасят на брега на морето, където бризът великолепно минава през косите ни, а въображението ни ражда гениални идеи.

Яни навърши своите 10 години и успяхме не само да я изненадаме и зарадваме, но и да впечатлим всички гости, уважили нейния празник. Най-хубавото е, че децата бяха истински щастливи, защото забавленията за тях не стихваха през цялото време.

Украса морска звезда е раздвижена, причудлива и караща ни да се усмихваме и откъснем от оковите на сивото ежедневие.

Заложихме на постер, който разположихме на статив. Той приветстваше с Добре дошли гостите на Яни и загатваше за поредицата от забавления, които очакваха всички малчугани.

За да бъде още по-цветно и празнично, избрахме да включим цилиндри в пастелни цветове. Върху тях поставихме красиви подноси, богато отрупани със сладоледи и френски макарони с мидички, раковини и други морски елементи. Тортата бе също толкова внушителна, колкото и останалите лакомства.

Балоните в пастелни цветове придадоха закачлива визия и украсиха по свой си начин цялостния кът за снимки.

Избрахме цифрата 10, която напълнихме с балони, отново в същата пастелна гама.

Не пренебрегнахме масата на най-важните гости за Яни, а именно нейните добри приятели. Поставихме специални подложки за хранене, както и най-разнообразни морски елементи. Сладките изобилстваха и всеки можеше да се наслади на избраните от него лакомства.

Като комплимент за всяко дете изработихме шишенце с пясък и морски елементи, което да остане за спомен от това незабравимо парти.

Порасналата вече рожденичка изненада своите гости с картини, които самите те да нарисуват. Цветният и забавен октопод придаде още повече празнично настроение.

Потопете се в морския свят на Яни и усетете от магията на нейния празник – вълнуващ и незабравим – точно такъв, за какъвто мечтаеше нашата специална рожденичка!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати