Украса море от цветя

Историята на днешната Украса море от цветя е много интересна. Цялостната концепция за декора стартира от избора на торта от самата рожденичка. 5 – годишната Елисавета се е впечатлила от флоралните мотиви, а ние поръсихме още повече блясък и сбъднахме нейната мечта.

Партито й бе истински запомнящо се – модерно, нежно, като самата нея, и ухаещо на приказност.

За повече блясък избрахме да използваме розова стена, която покрихме с голяма Г-образна арка от балони в розов и циклама цвят. Между балоните се забелязват нежно падащи бели цветя, които се вписаха великолепно към този декор и го разчупиха максимално добре.

Акцентът в тази украса е светещото дърво. Ретро масите придадоха много нежност и усещане, че сме попаднали в света на една истинска принцеса.

Ще бъдем откровени с вас – това е сред най-любимите ни украси. Има много цветове, форми и аромати. Изобилства от нежност и нюанси. Подсказва за онази топлина, която можем да видим в очите на една малка и фина госпожица.

Надяваме се и на вас да ви хареса също толкова много, колкото и на екипа на Плам Студио. Потопете се в Украса море от цветя, за миг затворете очи, представете си, че сте в приказен цвят, където уханието на цветята лекува. Страхотно е, нали?!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати