Украса Мини Маус

Запознайте се с една бонбонено нежна украса Мини Маус, която бе специално създадена за госпожица Стефани и нейното парти по случай четвъртата й годинка.

Виждате колко добре структуриран е всеки елемент, така че да няма нищо „разлято”. Всичко е съвършено добре разположено и поставено точно на мястото си.

Всеки път се предизвикваме, докато изграждаме украсите за вас и вашите специални хора в живота. Този път решихме да разчупим атмосферата и да заложим на кръгла стойка със специално разработена картинка с Мини Маус и нежни точки и сърца, разпръснати на белия фон.

Балонената арка, като че ли цял живот е правила компания на това изображение и декоративните елементи. Тя отлично се вписа към цялостната украса. Розови, циклама и розово злато балони красяха гърба на украсата.

В украса Мини Маус избрахме да заложим на бели цилиндрични маси, върху които разположихме точки и сърца, така че да са в синхрон с паравана.

Върху цилиндричните маси разположихме всевъзможни вкусотии, като сред тях ярко се открояваха кейк – попсове под формата на главата на Мини, както и сладки сърчица с розови и златни акценти.

Тортата бе внушително очарователна и малката Стефани нямаше търпение да духне своята свещичка и да почерпи гостите си с истинско захарно великолепие.

Не забравяйте да се радвате на живота, да цените поводите, да подарявате вълнения на децата си и хората, които пазите най-близо до сърцата си.

Плам Студио години наред доказваме, че сме винаги в готовност да реализираме идеите ви и да ви потопим в свят, където на мода са добротата и чистотата.

Вдигнете наздравица и помнете, че животът може да бъде и розов, и сив. Всичко зависи от това през какви очила ще изберем да го наблюдаваме!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати