Украса Мини Маус в розово и мента

Украса Мини Маус в розово и мента е като една бонбонена приказка. Толкова нежни и топли цветове, че не можеш да откъснеш погледа си от нея.

Ние от Плам Студио създадохме това пастелно вълшебство за сладката Вики и нейните 3 годинки. За да изградим точно онова, което семейството на малката чаровница си представяше, използвахме ретро маси, които в последствие отрупахме с всевъзможни лакомства. На една от тях ще видите тортата, която бе феноменална и уникална. Едно закачливо Мини – еднорог се подава от върха на сладкото изкушение.

Избрахме да включим голяма куха тройка, която напълнихме с балони в цветовете на арката – бяло, бебешко розово, мента и сребристо.

Ще видите и фигурки на любимите анимационни герои на Вики, които допълваха празничното настроение и забавляваха най-малките с присъствието си.

Украса Мини маус е нежна, топла и караща те да се усмихнеш широко и да погледнеш света през очите на най-малките ни същества.

Насладете се на Украса Мини Маус в розово и мента и не забравяйте да бъдете деца от време на време. Светът има и по-хубава страна, нека надникнем от друг ъгъл и да й се полюбуваме!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати