Украса Мики Маус в син цвят

Украса Мики Маус в син цвят е една от онези, които щом ги зърнете и усмивки обливат лицата ви.

Тя е странна и причудлива комбинация от порядък и безпорядък. Използваните пана са в различен цвят, размер и форма. Кръглата арка имитираше главата на един от любимите герои на малчуганите, а именно Мики Маус.

За да бъде приказният герой напълно завършен, изградихме две топки от балони в син, бял и сребърен цвят. А в центъра на самата арка окачихме името на детето.

Цялата тази композиция допълнихме с паната тип лодка, на които окачихме главата на Мики.

Масата „ONE” точно подчертаваше какъв е поводът. За да бъде акцентът още по-силен, избрахме да включим и единица, изпълнена с балони в същите тези цветове.

Голям Мики Маус закачливо надничаше от масата „ONE” и приканваше малки и големи да се снимат, да се усмихват и да се забавляват.

Върху цилиндричните маси разположихме кръстче и надпис „Свето Кръщение”. Там бяха подредени и специалните подаръчета за гостите – рамка с Мики и снимка на детенцето.

Върху подносите подредихме всевъзможни лакомства, с които всеки да се подслади. Тортата ли? Тя се извисяваше много високо и представляваше произведение на изкуството, изваяно от ръцете на брилянтен професионалист.

Всичко бе толкова празнично и приканващо за веселие. Целият ресторант бе специално украсен за малкия рожденик и неговите два повода. Върху столовете поставихме панделки, а върху масите подредихме табелки с номера и салфетки.

Разпределителното табло упътваше гостите и ги насочваше към местата, предназначени за тях.

Украса Мики Маус в син цвят е едно от онези творения, които ни карат да се чувстваме специални!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати