Украса мечета в облаците

Украса мечета в облаците е една от онези, които ще помним цял живот. Тя е толкова нежна, детска и същевременно с това няма нищо излишно в нея.

Всеки един от детайлите си хармонираше с останалите и продължаваше нишката на тази пухкава като облачета украса.

Избрахме да използваме син и бял цвят, съчетани със сребърен хром. Лампичките се превърнаха в перфектния акцент, който озаряваше всичко около себе.

Подът със звезди и феерично носещ се по него пух ни караха да се чувстваме на сантиметър разстояние от истинското небе, да мечтаем и да се реем в красотите му.

Облачетата, разположени на стойки със сребърни ресни, придаваха още повече магичност на тази украса. Кулминацията обаче бе балон с горещ въздух, съставен от балони и мечок, който се беше отдал на сладка дрямка.

Украса мечета в облаците сътворихме за малкия Влади, който навърши своята първа годинка. Щастливи сме, че съумяхме да превърнем неговия специален ден в истинска приказка. Попадайки на такова място, човек оставя проблемите зад гърба си и се наслаждава до безкрайност на онези малки неща в живота ни, които имат най-голяма стойност!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати