Украса Маша и Мечока

Заповядайте на щуро парти в гората с Маша и Мечока! Когато атмосферата е толкова цветна и приветлива, забавлението и многобройните усмивки са гарантирани.

Нашият стремеж при изработката на Украса Маша и Мечока бе постигането на една по-различна визия от стандартните зелени украси на тази тема. Затова и заложихме на цветови комбинации, които да контрастират с основните бели пана.

За да създадем магична и ефектна атмосфера, заложихме на дъхава зелена трева и красиви благоуханни цветя. Типичните за анимационната продукция слънчогледи съставляваха неизменна част от украсата. Акцентирахме с няколко закачливи пънчета, от които кокетно се подаваха нежни цветни композиции.

В Украса Маша и Мечока горските мотиви успешно комбинирахме с пеперудки и балони в различни цветове и размери.

Спуснахме богат букет от балони от бялото пано-дъга, по който бяха накацали пеперуди. С балони и пеперуди напълнихме и куха цифра 2, която бе тържествен показател колко е пораснала Дария.

Горското парти посетиха не само семейството и близките на рожденичката. Едни от най-важните гости бяха и самите Маша и Мечока, чиито изображения приветливо се усмихваха от центъра на декора.

На преден план поставихме различни по височина цилиндрични маси, които украсихме в унисон с цялостната визия на украсата и отрупахме с лакомства. Централно място, разбира се, отредихме на разкошната тематична двуетажна торта, чиято “черешка” бе необикновена – къщата на Мечока.

Ние от Плам студио винаги се стараем празника на Вашето съкровище да се превърне в едно незабравимо приключение! Защото знаем колко е важна за Мама и Татко усмивката на детското лице!

Плам студио – за специалните моменти във Вашия живот!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати