Украса Лорелай

Петият рожден ден на Божидара бе чудесен повод да сътворим Украса Лорелай от Ай Ай Сантяго. Прекрасната рожденичка желаеше да присъстват малкото октоподче и русалката от детското филмче.

За да превърнем украсата в красив морски пейзаж, ние заложихме на лилав, син и розов цвят. Балонената арка контрастираше невероятно добре на белия фон и допълваше всеки един от елементите, които избрахме да включим.

Използвахме цилиндрични маси, които  частично покрихме с рибарска мрежа, така че още повече да оживим украсата и да й придадем закачливост и настроение.

Добавихме и цифрата 5, която изпълнихме с балони в същите цветове. Името на малката ни рожденичка бе изписано върху белия параван и изглеждаше така, като че ли вълните са го отнесли точно на това място.

Подносите върху масите очакваха гостите и ги приканваха да се почерпят с лакомства, на които човек трудно може да устои. Тортата бе също толкова изящна, колкото и малката Божидара, за която сътворихме Украса Лорелай и светът, който тя обитава!

Насладете й се и не спирайте да вярвате в чудеса – така, както децата умеят!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати