Украса Лионел Меси

Украса Лионел Меси създадохме специално за един очарователен рожденик – Адриан. Той навърши своите 6 годинки, а ликът на любимия му футболист Лионел Меси беше в центъра на събитието.

Тази украса, както и сами ще забележите, е изцяло предназначена за малките любители на футболната игра. Тя е с идентична концепция, изцяло свързана със световноизвестния футболист, който в момента е нападател в ПСЖ.

За да превърнем Украса Лионел Меси в приказката, за която малкият Адриан мечтаеше, ние избрахме да използваме лика на футболиста и емблемата на футболния отбор. Какво обаче би била една украса за малък футболист, ако липсват поне няколко златни купи, които да нашепват за бъдещи успехи?!

Украсата допълнихме със зелени чемширени топки. Цветовете са синьо и червено – точно като футболния отбор, в който играе Лионел Меси.

Масите отрупахме с тематични лакомства и красиво декорирана торта.

Всяко дете мечтае да получи внимание. Щастливи сме, че успяхме да дарим с такова прекрасния Адриан и да го накараме да се чувства също толкова специален, колкото е и неговият любим футболист!

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво със сватбена и парти агенция ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event мениджъри и флористи!

ПЛАМ Студио работи с някои от най-добрите фотографи, видеооператори, водещи и DJ-и в България!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Виж графика

469

РЕАЛИЗИРАНИ СЪБИТИЯ

2520

ДНИ ЗАЕДНО

4300

УСМИВКИ

КАЛЕНДАР АНГАЖИМЕНТИ

Тук всеки от вас може да проследи заетостта ни и да се ориентира за секунди в кои дни и часове да разчита на нас. Плановете ни ги правите вие, докато ние сме заети с това да сбъдваме вашите желания!

Календарът се зарежда...

- Свободни дати

- Заети дати

- Запазени, но не потвърдени дати